Tottenham vs Brentford bästa odds och matchtips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både The Lilywhites och Brentford en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Premier League. Efter 12 spelade matcher är Tottenham rankade som nummer 7 i Premier League med 19 poäng. Det ger en skillnad på 3 poäng till Brentford, som ligger på plats 12 i tabellen med 16 poäng. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Spurs. De skulle dock kunna skrälla mot Brentford.

Våra tips

Statistik och fakta för Tottenham vs Brentford i Premier League

  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Tottenhams senaste 7 av 9 matcher;
  • Tottenham släppte in i 8 av de senaste 10 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Tottenhams senaste 2 av 4 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Tottenhams senaste 4 hemma matcher i rad.
  • Brentford nätade i 9 av de senaste 11 matcher;
  • Brentford släppte in i 9 av de senaste 11 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Brentfords senaste 6 av 8 matcher;
  • Båda lagen gjorde mål i Brentfords senaste 6 av 8 matcher.

Form: Tottenham mot Brentford

Spurs njuter av en stabil insats.

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Spurs eftersom de håller sin nivå. Tottenham har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 0-0 match mot Everton, sen plockades tre viktiga poäng i en 2-1 vinst mot Leeds. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 2-1 förlust mot Mura i den senaste matchen.

Brentford flyter med

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Brentford eftersom de håller sin nivå. I de tre senaste matcherna har man lyckats plocka på sig fyra poäng. Först förlorade man mot Norwich följt av ett oavgjort resultat mot Newcastle. Senast besegrade man Everton hemma med 1-0.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Spurs är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.67.

Tabellställningar i Premier League

Enligt Premier League tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara 3 poäng. Detta innebär att denna match i omgång 14 kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Brentford kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Tottenham som för närvarande ligger på plats nummer 7 med 19 poäng i den kommande matchen på torsdag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Heung-Min Son. Han är toppskytt för Spurs, för närvarande på 4 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher. 

Brentford kommer att hoppas att Ivan Toney hittar nätet igen. Han står på 4 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.