Tottenham vs Liverpool bästa odds och matchtips

The Reds är favorittippade kommande söndag mot Spurs i Premier League. I nuvarande starka form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet i Tottenham Hotspur Stadium. Tottenham är placerade på plats 7 i Premier League med 25 poäng efter 14 spelade omgångar. The Reds ligger på plats 2 i tabellen med 40 poäng efter 14 spelade matcher. 1 förlust i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Tottenham. De skulle dock kunna skrälla mot Liverpool.

Våra tips

Statistik och fakta för Tottenham vs Liverpool i Premier League

 • Tottenham har inte förlorat 5 av 6 av deras senaste matcher
 • Tottenham har gjort mål i de senaste 4 matcherna i rad
 • Tottenham har vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Tottenham har släppte in i 6 av de senaste 8 hemmamatcherna
 • Liverpool har gjort mål i de senaste 40 matcherna i rad
 • Liverpool har inte förlorat 40 av 42 av deras senaste matcher
 • Liverpool har vinst 13 av 15 av deras senaste matcher
 • I 3 av de senaste 4 borta matcherna Liverpool har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Tottenham har inte vunnit 16 av de 17 senaste matcherna mot Liverpool
 • Tottenham har släppte in i de senaste 11 matcherna mot Liverpool i rad
 • I 9 av de senaste 11 matcherna Tottenham har spelat mot Liverpool har båda lagen gjort mål
 • Tottenham har förlorade de senaste 6 matcherna mot Liverpool i rad
 • I 7 av de senaste 8 Tottenhams matcher mot Liverpool var antalet av mål över 2.5

Form: Tottenham mot Liverpool

Svårslagna Tottenham

Tottenham hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Tottenham kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Mura fick de lämna matchen tomhänta efter en 2-1-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Brentford med 2-0. De byggde på den positiva trenden genom en 3-0-seger mot Norwich i sin senaste match.

Liverpool fortsätter vinna

Liverpool verkar ha hittat formen nu med ytterligare en vinst förra veckan. Man har tagit full pott den senaste tiden i stor stil. Det började med en seger mot Milan i Champions League, följt av 1-0 mot Aston Villa i ligan. Senast blev det 3-1 mot Newcastle.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Liverpool ha goda chanser att vinna mot Tottenham.

Tottenham vs Liverpool Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Liverpool och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-1. Tottenham tar sig an Liverpool med 1-2-7 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. I de föregående 10 matcherna mellan Tottenham och Liverpool kom över 2,5 mål upp 7 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 8 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Tottenham och Liverpool för närvarande i 15 poäng och 5 placeringar. The Reds kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Spurs på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Tottenham är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Tottenham och Liverpool kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Heung-Min Son. Han är toppskytt för Spurs, för närvarande på 6 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher. 

Liverpool kommer att hoppas att Mohamed Salah hittar nätet igen. Han står på 15 mål den här säsongen och gjorde mål i 5 av deras 6 senaste matcher.