Tottenham vs West Ham: Bästa oddsen och matchtipsen

Både Tottenham och West Ham som är bekvämt placerade i mitten av tabellen, kommer göra allt för att klättra uppåt när de möts i på söndag. Efter 28 spelade matcher är Tottenham rankade som nummer 7 i Premier League med 48 poäng. Det ger en skillnad på 0 poäng till West Ham, som ligger på plats 6 i tabellen med 48 poäng. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Tottenham. De letar efter ett trendbrott mot West Ham.

Våra tips

Statistik och fakta för Tottenham vs West Ham i Premier League

  • Tottenham Hotspur har gjort mål i de senaste 3 matcherna i rad
  • West Ham United har släppt in i de senaste 10 bortamatcherna i rad
  • West Ham United har förlorat de senaste 3 bortamatcherna i rad
  • West Ham United har inte vunnit de senaste 4 bortamatcherna i rad
  • West Ham United har gjort mål i 8 av de senaste 10 matcherna
  • Tottenham Hotspur har inte förlorat 16 av de 18 senaste hemmamatcherna mot West Ham United
  • Tottenham Hotspur har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna mot West Ham United
  • I 5 av de senaste 7 hemmamatcherna Tottenham Hotspur har spelat mot West Ham United har båda lagen gjort mål
  • I 6 av de senaste 8 av Tottenham Hotspurs matcher mot West Ham United var antalet mål under 3.5
  • Tottenham Hotspur har gjort mål i 6 av de senaste 7 hemmamatcherna mot West Ham United

Form: Tottenham mot West Ham

Tottenham kan verkligen bygga vidare på den senaste vinsten

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Tottenham som hållit sin nivå. Tottenham är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Everton med 5-0. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 3-2 mot Manchester United, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 2-0-vinst mot Brighton.

West Ham är inne i ett bra flow

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av West Ham de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. West Ham kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Sevilla fick de lämna matchen tomhänta efter en 1-0-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Aston Villa med 2-1. De byggde på den positiva trenden genom en 1-0-seger mot Sevilla i sin senaste match.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Tottenham är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.78.

Tottenham vs West Ham Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann West Ham och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 1-0. Tottenham går in i matchen mot West Ham med 4-2-4 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 4 gånger i de senaste 10 matcher mellan Tottenham och West Ham. Båda lagen gör mål gav utdelning 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Enligt Premier League tabellen har båda lagen fått lika många poäng hittills. Därför kommer denna omgångs 30 match säkerligen att ha en inverkan på båda lagen eftersom de kan gå före med tre poäng från varandra. Det kommer säkert att bli spännande att se Tottenham och West Ham slåss om poängen i sin kommande match kommande söndag.

Skytteligan

Harry Kane är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Tottenham kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer West Ham ställa hoppet till Andryi Yarmolenko att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.