Trelleborgs FF vs AFC Eskilstuna bästa odds och matchtips

Trelleborgs FF drar fördel av hemmaplan när AFC Eskilstuna gästar i Superettan på tisdag. Med 39 poäng efter 25 spelade matcher ligger Trelleborgs FF på plats fem i Superettan. AFC Eskilstuna försöker dock komma ikapp, och har just nu 31 poäng från 25 spelade matcher vilket placerar dem på plats nio i tabellen inför deras kommande möte. Det är tuffa tider för både Trelleborgs FF och AFC Eskilstuna i Superettan. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Trelleborgs FF vs AFC Eskilstuna

  • Trelleborgs FF vann inte de senaste sex matcherna i rad;
  • Trelleborgs FF nätade i åtta av de senaste tio matcher;
  • Trelleborgs FF släppte in i åtta av de senaste tio matcher;
  • Trelleborgs FF släppte in de senaste sju matcherna i rad.
  • AFC Eskilstuna släppte in i 17 av de senaste 19 matcher;
  • AFC Eskilstuna släppte in de senaste tolv matcherna i rad;
  • AFC Eskilstuna nätade i tolv av de senaste 14 matcher;
  • AFC Eskilstuna släppte in de senaste elva matcherna i rad på bortaplan.

Form: Trelleborgs FF mot AFC Eskilstuna

Trelleborgs FF hoppas få stopp på lidandet

Trelleborgs FF tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. De har inte tagit någon vinst på senaste tiden utan har förlorat mot Sundsvall, följt av lika mot Landskrona och senast blev det återigen lika (2-2) mot Örgryte.

AFC Eskilstuna hoppas på en nystart.

AFC Eskilstuna tar sig an denna matchen med en skön vinst i ryggen. Innan dess blev det dock två raka förluster mot Akropolis med 1-0 följt av ytterligare en förlust mot Västerås. Senast blev det dock en vinst mot GAIS.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Trelleborgs FF vs AFC Eskilstuna Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 29 maj 2021, och Eskilstuna gick därifrån med en 3-2 seger. Trelleborgs FF tar sig an AFC Eskilstuna med 3-3-3 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan. Fyra gånger i den senaste nio matcher mellan Trelleborgs FF och AFC Eskilstuna blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet fem gånger i dessa nio matcher.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-tabellen är skillnaden mellan de två lagen åtta poäng. Även om AFC Eskilstuna inte kommer att ha någon att ta sig förbi Trelleborgs FF i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Trelleborgs FF, som nu är nummer fem med 39 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. I alla fall kommer matchen kommande tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Petar Petrovic. Han är toppskytt för Trelleborgs FF, för närvarande på sju mål under hela säsongen. Han gjorde mål senast men had einnan dess en måltorka på fem matcher.

AFC Eskilstuna kommer att hoppas att Ashley Coffey hittar nätet igen. Han står på åtta mål den här säsongen och gjorde mål i fyra av deras sex senaste matcher.