Trelleborgs FF vs Jönköping S. bästa odds och matchtips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både Trelleborgs FF och Jönköping S. en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Superettan. Med 43 poäng efter 29 spelade matcher ligger Trelleborgs FF på plats 7 i Superettan. Jönköping S. försöker dock komma ikapp, och har just nu 35 poäng från 29 spelade matcher vilket placerar dem på plats 12 i tabellen inför deras kommande möte. Det är tuffa tider för både Trelleborgs FF och Jönköping S. i Superettan. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Trelleborgs FF vs Jönköping S. i Superettan

  • Trelleborgs FF vann inte de senaste 3 matcherna i rad;
  • Trelleborgs FF nätade i 12 av de senaste 14 matcher;
  • Trelleborgs FF släppte in i 11 av de senaste 13 matcher;
  • Båda lagen gjorde mål i Trelleborgs FFs senaste 9 av 11 matcher.
  • Jönköping S. vann inte de senaste 11 matcherna i rad;
  • Jönköping S. vann inte de senaste 5 matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Jönköping S.s senaste 9 av 11 matcher;
  • Jönköping S. släppte in i 10 av de senaste 12 matcher.

Form: Trelleborgs FF mot Jönköping S.

Trelleborgs FF hoppas få stopp på lidandet

Trelleborgs FF tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Trelleborgs FF har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 3-1 mot Akropolis IF och Vasalunds IF. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 1-1 mot Västerås SK vilket gav en poäng.

Jönköping S. hoppas på en nystart

Jönköping S. tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Man har bara lyckats plocka två poäng den senaste tiden efter 1-1 mot Vasalund och 0-0 mot Västerås. Senast blev det dock en förlust mot Eskilstuna med 2-1.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Trelleborgs FF vs Jönköping S. Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Trelleborgs FF & Jönköping S. spelades 3 maj 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Trelleborgs FF har vunnit 11%, medan Jönköping S. har vunnit 67% av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-2-6. 2 gånger i de senaste 9 matcherna mellan Trelleborgs FF och Jönköping S. blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 4 gånger i dessa 9 matcher.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 8 poäng. Även om Jönköping S. inte kommer att ha någon att ta sig förbi Trelleborgs FF i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Trelleborgs FF, som nu är nummer 7 med 43 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Petar Petrovic är en av spelarna i Trelleborgs FF som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort 2 mål denna säsong. 

Jönköping S. ställer hoppet till Robin Book som har gjort 3 mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.