Trelleborgs FF vs Landskrona BoIS bästa odds och matchtips

När båda lagen som siktar på en plats bland topp 4 står viktiga poäng på spel när Trelleborgs FF tar emot Landskrona BoIS på på Vångavallen på tisdag. Som nummer fem har Trelleborgs FF lyckats skrapa ihop 37 poäng efter 23 spelade matcher. Med 37 poäng har Landskrona BoIS efter 23 matcher placerat sig på en fjärdeplats i Superettan. Två förluster i rad har satt tydliga spår i självförtroendet hos Trelleborgs FF. De skulle dock kunna skrälla mot Landskrona BoIS.

Våra tips

Statistik och fakta för Trelleborgs FF VS. Landskrona BoIS

  • Trelleborgs FF vann inte på de senaste fyra matcherna i rad;
  • Trelleborg har vunnit i sex av de senaste sju matcherna hemma;
  • Trelleborg nätade i sex av de senaste åtta matcher.
  • Landskrona BoIS har förlorat de senaste sex matcherna i rad på bortaplan;
  • Landskrona har förlorat i sex av de senaste sju matcher på bortaplan;
  • Landskrona  släppte in i åtta av de senaste tio matcherna.

Form: Trelleborgs FF mot Landskrona BoIS

Trelleborgs FF hoppas kunna utöka poängen.

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Trelleborgs FF eftersom de håller sin nivå. Bara ett enda poäng har Trelleborgs FF lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 1-1 mot Norrby, innan de blev besegrade av IFK Värnamo med 3-2. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när GIF Sundsvall vann med 2-0.

Landskrona BoIS är väldigt ojämna

Det har varit väldigt mycket upp och ner för Landskrona. De har bara lyckats vinna en match på tre försök vilket var borta mot Norrby. Innan dess fick de se sig besegrade av Sundsvall och senast blev det återigen förlust mot Falkenberg.

Trelleborg har ett starkt hemmafacit medan Landskrona har ett bedrövligt bortafacit. En hemmavinst här känns som ett säkert spel.

Trelleborgs FF vs Landskrona BoIS Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Trelleborgs FF mot Landskrona BoIS var ett Superettan-möte så sent som 17 juli 2021 och vi såg då Landskrona ta en 4-2-vinst. Trelleborgs FF går in i matchen mot Landskrona BoIS med 3-0-2 i bagaget från deras senaste fem matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen har båda lagen fått lika många poäng hittills. Därför kommer denna omgångs 24 match säkerligen att ha en inverkan på båda lagen eftersom de kan knappa in på toppstriden. Det kommer säkert att bli spännande att se Trelleborgs FF och Landskrona BoIS slåss om poängen i sin kommande match på tisdag.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Petar Petrovic. Han är toppskytt för Trelleborgs FF, för närvarande på sex mål under hela säsongen. Han har dock en måltorka på fem matcher och Mattias Haakansson har då täckt upp med tre mål på fem matcher.

Landskrona BoIS främste målskytt heter Kevin Jensen som dock inte har hittat nätet de senaste sex matcherna. Bäste målgörare på senaste tiden är Linus Olsson som bland annat nätade senast.