Trelleborgs FF vs Vasalunds IF bästa odds och matchtips

Trelleborgs FF verkar vara i god form när de tar emot Vasalunds IF i omgång 28 av Superettan. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. Trelleborgs FF har för närvarande plats fem i tabellen med 42 poäng efter 27 spelade matcher. Med 27 omgångar bakom sig har Vasalunds IF lyckats samla ihop 23 poäng och ligger på plats 16 i Superettan. Det är tuffa tider för både Trelleborgs FF och Vasalunds IF i Superettan. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Trelleborgs FF vs Vasalunds IF

  • Trelleborgs FF nätade i tio av de senaste tolv matcherna;
  • Trelleborgs FF släppte in i nio av de senaste elva matcherna;
  • Båda lagen gjorde mål i Trelleborgs FFs senaste sju av nio matcherna;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Trelleborgs FFs senaste fyra matcherna i rad.
  • Vasalunds IF vann inte de senaste sex matcherna i rad;
  • Vasalund släppte in i 17 av de senaste 19 matcher;
  • Vasalund släppte in de senaste åtta matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Vasalunds IFs senaste fyra av sex matcher.

Form: Trelleborgs FF mot Vasalunds IF

Trelleborgs FF har problem att hitta bra resultat

Trelleborgs FF hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Trelleborgs FF har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 2-2-match mot Örgryte, sen plockades tre viktiga poäng i en 4-0 vinst mot AFC Eskilstuna. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 3-1förlust mot Akropolis IF i den senaste matchen.

Vasalunds IF har problem att hitta bra resultat

Vasalunds IF tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Man har bara lyckats plocka en poäng på de senaste tre matcherna. Först förlorade man mot Öster med 3-2, följt av en 1-0 förlust mot Västerås. Senast blev det 1-1 mot Jönköping.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Trelleborgs FF vs Vasalunds IF Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 2-2 match som spelades 17 april 2021. Det är enda gången de två lagen mötts i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 19 poäng. Även om Vasalunds IF inte kommer att ha någon att ta sig förbi Trelleborgs FF i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Trelleborgs FF, som nu är nummer fem med 42 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Alexander Nikola Vasic när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet tre gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag Vasalunds IF.

Med två mål på de sex senaste matcherna för Trelleborgs FF är Petar Petrovic spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.