Udinese vs Torino bästa odds och matchtips

Udinese kommer att spela mot Torino i omgång 24 av Serie A vid Dacia Arena – Stadio Friuli kommande söndag. Efter 22 spelade matcher är Udinese rankade som nummer 15 i Serie A med 24 poäng. Det ger en skillnad på 8 poäng till Torino, som ligger på plats 10 i tabellen med 32 poäng. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Udinese. De skulle dock kunna skrälla mot Torino.

Våra tips

Statistik och fakta för Udinese vs Torino i Serie A

 • Udinese har inte förlorat 9 av 10 av deras senaste hemmamatcher
 • Udinese har gjort mål i 9 av de senaste 10 hemmamatcherna
 • Udinese har inte gjort mål i de senaste 3 matcherna i rad
 • Torino har inte vunnit 11 av 13 av deras senaste bortamatcher
 • Torino har släppt in i 12 av de senaste 13 bortamatcherna
 • Torino har förlorat 6 av 8 av deras senaste bortamatcher
 • I 3 av de senaste 4 bortamatcherna Torino har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Udinese har släppt in i 15 av de senaste 17 matcherna mot Torino
 • Udinese har inte vunnit 10 av de 12 senaste matcherna mot Torino
 • Udinese har gjort mål i 12 av de senaste 14 hemmamatcherna mot Torino
 • I 7 av de senaste 8 av Udineses matcher mot Torino var antalet mål under 3.5
 • I 6 av de senaste 8 av Udineses matcher mot Torino var antalet mål under 2.5

Form: Udinese mot Torino

Udinese flyter med

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Udinese de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Man kommer till matchen med två raka segrar i ryggen där man dessutom öst in mål. Innan dess förlorade man mot Atalanta med 6-2.

Torino letar efter mer

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Torino de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Torino ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 4-0 och 1-2 mot Fiorentina respektive Sampdoria. Vinstsviten stoppades dock sedan av Sassuolo, som fick med sig ett 1-1-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Udinese vs Torino Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Torino och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Udinese har vunnit 20%, medan Torino har vunnit 60% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 2-2-6. 4 gånger i den senaste 10 matcher mellan Udinese och Torino blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 8 poäng. Även om Udinese inte kommer att ha en möjlighet att komma över Torino i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Torino, som nu ligger på 10 med 32 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Beto. Han är toppskytt för Udinese, för närvarande på 8 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher.

Torino kommer att hoppas att Antonio Sanabria hittar nätet igen. Han står på 5 mål den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.