Varbergs BoIS FC vs Degerfors bästa odds och matchtips

Varbergs BoIS FC tar sig an gästande Degerfors på Varberg Energi Arena och har god chans att stärka självförtroendet när de möter nästjumbon. Varberg intar plats nummer åtta och har tagit 27 poäng på 21 omgångar. Det skiljer sex poäng ned till Degerfors som ligger näst sist med 21 poäng. Degerfors tog senast sin första vinst på länge, vilket bröt trenden på fyra raka förluster.

Våra tips

Statistik och fakta för Varbergs BoIS FC VS. Degerfors

  • Varbergs BoIS FC står utan vinst i de tre senaste matcherna i rad;
  • Varberg är obesegrade i de senaste sju hemmamatcherna;
  • Varberg nätade i 18 av de senaste 20 matcherna;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Varbergs senaste sex hemmamatcher i rad.
  • Degerfors har förlorat de senaste sex matcherna i rad på bortaplan;
  • Degerfors står utan vinst på de senaste nio matcherna i rad på bortaplan;
  • Degerfors har förlorat fem av de senaste sex matcherna;
  • Degerfors har förlorat i sex av de senaste sju matcherna på bortaplan.

Form: Varbergs BoIS FC mot Degerfors

Varbergs BoIS FC önskar vända på trenden

Stämningen i Varbergs BoIS FC är inte så bra eftersom de inte står utan vinst på senaste tiden. På de senaste tre matcherna har de förlorat mot Hammarby (1-0), spelat lika mot Häcken (1-1) och senast blev det förlust mot IFK Norrköping med 2-1.

Degerfors vill fortsätta den vinnande trenden

Resultaten har varit katastrofala för Degerfors på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. De har endast en vinst på sina senaste fem matcher. Deras senaste resultat ser ut som följer: Förlust mot Sirius (2-1), förlust mot Djurgården (3-2) och senast tog de tre viktiga poäng mot AIK i en 2-1 seger. 

Med dessa resultat och de något instabila prestationerna från Degerfors är det självklart att satsa på Varbergs BoIS FC till odds 1.89.

Varbergs BoIS FC VS. Degerfors Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Varbergs BoIS FC vs Degerfors spelades 31 juli 2021. Matchen slutade då oavgjort 1-1. Det var första och enda gången de två lagen mötts i Allsvenskan. 

Tabellställningar i Allsvenskan

Varberg ligger på en bekväm åttondeplats efter 21 omgångar. Degerfors däremot har det tuffare på 14:e plats och kämpar för att komma över nedflyttningsstrecken. Degerfors kommer förmodligen göra allt för att få tre poäng och gå om Mjällby på 13:e plats. Men med tanke Degerfors svaga trend och Varbergs starka facit hemma med sju raka vinster, kommer lördagens match säkerligen vara ett bra tillfälle för ett spel.

Skytteligan

Varbergs främse målskytt heter Tashreeq Matthews, men han har inte hittat målet på senaste tiden, trots sina fyra mål för säsongen. Däremot har Alexander Johansson gjort två mål på de senaste fyra matcherna.

Degerfors kommer att hoppas att Victor Edvardsen hittar nätet igen. Han står på 11 mål den här säsongen och gjorde mål i tre mål på de senaste fyra matcherna, varav hela två mål i Degerforss senaste match.