Varbergs BoIS FC vs Kalmar FF: Bästa oddsen och matchtipsen

Varbergs BoIS FC drar fördel av hemmaplan när Kalmar FF gästar i Allsvenskan på söndag. Varbergs BoIS FC fick vad de hoppades på i sin första match för säsongen. De säkrade 3 poäng i öppningsmatchen. Ingen vill starta säsongens öppningsrundor med ett nederlag, men det är tyvärr exakt vad Kalmar FF fick nöja sig med efter sin första match.

Våra tips

Statistik och fakta för Varbergs BoIS FC vs Kalmar FF i Allsvenskan

 • Varbergs BoIS FC har inte förlorat 14 av 16 av deras senaste hemmamatcher
 • Varbergs BoIS FC har vunnit de senaste 3 hemmamatcherna i rad
 • Varbergs BoIS FC har släppt inte in i de senaste 3 hemmamatcherna i rad
 • Kalmar FF har gjort mål i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
 • I 6 av de senaste 8 bortamatcherna Kalmar FF har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Kalmar FF har släppt in i 7 av de senaste 9 bortamatcherna
 • Kalmar FF har inte vunnit 4 av 5 av deras senaste bortamatcher
 • I de senaste 3 matcherna i rad Varbergs BoIS FC har spelat mot Kalmar FF har båda lagen gjort mål
 • Varbergs BoIS FC har spelat oavgjort de senaste 3 matcherna mot Kalmar FF i rad
 • Varbergs BoIS FC har inte förlorat de senaste 4 matcherna mot Kalmar FF i rad
 • Varbergs BoIS FC har gjort mål i de senaste 4 matcherna mot Kalmar FF i rad
 • Varbergs BoIS FC har inte vunnit de senaste 3 matcherna mot Kalmar FF i rad

Form: Varbergs BoIS FC mot Kalmar FF

Varbergs BoIS FC fortsätter trumma på

Varbergs BoIS FC hoppas att den goda formen håller i sig. De tog med sig tre poäng från öppningsmatchen i Allsvenskan och kommer till denna match med förnyat självförtroende.

Kalmar FF fortsätter floppa

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Kalmar FF eftersom de håller sin nivå. De förlorade öppningsmatchen men hade betydligt tuffare motstånd i förra årets vinnare Malmö FF. Kalmar är nog revanschsugna men historiken mellan de två lagen talar sitt tydliga språk.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är oavgjort ett troligt resultat.

Varbergs BoIS FC vs Kalmar FF Matchhistorik

När lagen senast möttes in en match i Allsvenskan – 27 Oktober 2021 – kammande båda lagen hem en poäng vardera efter slutresultatet 2-2. Varbergs BoIS FC tar sig an Kalmar FF med 1-3-0 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Enligt Allsvenskan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara tre poäng. Detta innebär att denna omgångs 2 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Kalmar FF kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Varbergs BoIS FC som för närvarande ligger på plats nummer 6 med tre poäng i den kommande matchen på söndag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Ryan Moon är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Varbergs BoIS FC kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Kalmar FF ställa hoppet till Jonathan Ring att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.