Venezia vs AC Milan bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när AC Milan möter Venezia för en match i Serie A kommande söndag. Efter 19 spelade matcher är Venezia rankade som nummer 16 i Serie A med 17 poäng. Det ger en skillnad på 28 poäng till AC Milan, som ligger på plats 2 i tabellen med 45 poäng. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Venezia. De skulle dock kunna skrälla mot AC Milan.

Våra tips

Statistik och fakta för Venezia vs AC Milan i Serie A

 • I 9 av de senaste 11 hemmamatcherna Venezia har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Venezia har släppt in i 10 av de senaste 11 hemmamatcherna
 • Venezia har inte vunnit 6 av 7 av deras senaste matcher
 • Venezia gjorde mål i 8 av de senaste 10 matcherna
 • AC Milan gjorde mål i 25 av de senaste 27 matcherna
 • AC Milan har inte förlorat 9 av 11 av deras senaste bortamatcher
 • AC Milan har vinst 5 av 7 av deras senaste bortamatcher
 • Venezia har inte vunnit de senaste 3 matcherna mot AC Milan i rad
 • I 3 av de senaste 4 Venezias matcher mot AC Milan var antalet av mål under 2.5
 • Venezia har släppt in i de senaste 3 matcherna mot AC Milan i rad
 • I 3 av de senaste 4 Venezias matcher mot AC Milan var antalet av mål under 3.5

Form: Venezia mot AC Milan

Venezia hoppas på en nystart

Stämningen i Venezia är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Venezia har upplevt det mesta under sina tre senaste matcher där de lyckades samla på sig fyra poäng. Först tog man en skön 3-1-vinst mot Ternana innan det blev oavgjort efter resultatet 1-1 mot Sampdoria. Den obesegrade trenden tog dock stopp när Lazio visade sig vara för starka och resultatet 3-1 innebar förlust för Venezia.

AC Milan håller målet i sikte.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av AC Milan de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. AC Milan har revanscherat sig efter den snöpliga förlusten mot Napoli och besegrat både Empoli och Roma i målrika matcher.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar AC Milan ha goda chanser att vinna mot Venezia.

Venezia vs AC Milan Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann AC Milan och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. Venezia har vunnit 25% , medan AC Milan har vunnit 50% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-1-2.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Venezia och AC Milan för närvarande i 28 poäng och 14 placeringar. AC Milan kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Venezia kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Venezia är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Venezia och AC Milan kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Mattia Aramu. Han är toppskytt för Venezia, för närvarande på 5 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher. 

AC Milan kommer att hoppas att Zlatan Ibrahimovic hittar nätet igen. Han står på 7 mål den här säsongen och gjorde mål i 1 av deras 6 senaste matcher.