Venezia vs Empoli bästa odds och matchtips

Venezia möter Empoli på Stadio Pierluigi Penzo på söndag i Serie A. På plats 17 i Serie A ligger just nu Venezia som samlat ihop 17 poäng efter deras 20 spelade matcher. Med 28 poäng befinner sig Empoli på plats 11 efter 20 spelade matcher. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Venezia. De skulle dock kunna skrälla mot Empoli.

Våra tips

Statistik och fakta för Venezia vs Empoli i Serie A

  • Venezia har släppt in i 13 av de senaste 15 matcherna
  • Venezia har inte vunnit 8 av 9 av deras senaste matcher
  • I 5 av de senaste 7 matcherna Venezia har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Venezia har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
  • Venezia har gjort mål i 5 av de senaste 7 matcherna
  • I 14 av de senaste 16 matcherna Empoli har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Empoli har gjort mål i de senaste 13 matcherna i rad
  • Empoli har släppt in i 20 av de senaste 22 matcherna
  • Empoli har inte förlorat 10 av 12 av deras senaste bortamatcher
  • Empoli har inte vunnit de senaste 4 matcherna i rad

 

Form: Venezia mot Empoli

Venezia har stora problem

Stämningen i Venezia är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Venezia har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 3-1 mot Lazio, innan AC Milan besegrade dem med 3-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Atalanta tog hem en seger med 2-0.

Empoli håller målet i sikte.

Stämningen i Empoli är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Man har bara lyckats ta en enda poäng den senaste tiden, detta mot Lazio då man spelade 3-3. Innan dess förlorade man med 4-2 mot Milan och senast blev man överkörda av Sassuolo med 5-1.

Det ser ut som en jämn match, men Empoli verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Venezias.

Venezia vs Empoli Matchhistorik

I senaste mötet mellan Venezia och Empoli lyckades hemmalaget ta en knapp 2-1-vinst. Venezia har vunnit 100% procents, medan Empoli har vunnit 0% procents av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-0-0.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 11 poäng. Även om Venezia inte kommer att ha en möjlighet att komma över Empoli i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Empoli, som nu ligger på 11 med 28 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan