Verona vs Venezia: Bästa oddsen och matchtipsen

Verona är favorittippade kommande söndag mot Venezia i Serie A. I nuvarande starka form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet i Stadio M. A. Bentegodi. Verona är placerade på plats 9 i Serie A med 37 poäng efter 26 spelade omgångar. Venezia ligger på plats 17 i tabellen med 21 poäng efter 26 spelade matcher. De kommer troligen ha goda chanser att göra mål mot Venezia.

Våra tips

Statistik och fakta för Verona vs Venezia i Serie A

 • Hellas Verona har gjort mål i 20 av de senaste 21 hemmamatcherna
 • Hellas Verona har släppt in i 17 av de senaste 19 matcherna
 • I 8 av de senaste 10 hemmamatcherna Hellas Verona har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Hellas Verona har vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Hellas Verona har inte förlorat 5 av 7 av deras senaste matcher
 • Venezia har släppt in i de senaste 13 matcherna i rad
 • Venezia har inte vunnit 11 av 13 av deras senaste matcher
 • Venezia har förlorat 5 av 7 av deras senaste matcher
 • Hellas Verona har vunnit de senaste 3 matcherna mot Venezia i rad
 • Hellas Verona har inte förlorat de senaste 4 matcherna mot Venezia i rad
 • Hellas Verona har gjort mål i de senaste 4 matcherna mot Venezia i rad

Form: Verona mot Venezia

Verona håller målet i sikte.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Verona de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Det har varit både högt och lågt för Verona den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Juventus fick de åka hem tomhänta med en 2-0-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 4-0-vinst mot Udinese. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 2-2-match mot Roma.

Fyra poäng de senaste två matcherna – är de ur sin formsvacka?

Venezia har fyra färska och viktiga poäng med sig i ryggsäcken. Napoli blev för svåra och tog hem vinsten med 0-2, innan Venezia lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 1-2 mot Torino.

Eftersom Verona både är bookmakarnas favorit till odds 1.56 och har starkare prestationer på sistone än vad Venezia har visat upp, verkar Verona vara det naturliga valet.

Verona vs Venezia Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 5 december 2021, och Verona gick därifrån med en 4-3-seger. Verona går in i matchen mot Venezia med 3-1-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Verona och Venezia för närvarande i 16 poäng och 8 placeringar. Verona kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Venezia på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Venezia är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Verona och Venezia kommer att sluta.

Skytteligan

Antonin Barak är en av spelarna i Verona som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort 5 mål denna säsong. Venezia ställer hoppet till Thomas Henry som gjort 2 mål på de senaste 6 matcherna. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.