Watford vs Arsenal: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när Arsenal förbereder sig för att möta Watford i Premier League. Som nummer 19 har Watford lyckats skrapa ihop 19 poäng efter 26 spelade matcher. Med 45 poäng har Arsenal efter 26 matcher placerat sig på plats plats 6 i Premier League. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Watford. De skulle dock kunna skrälla mot Arsenal.

Våra tips

Statistik och fakta för Watford vs Arsenal i Premier League

 

 

 

Form: Watford mot Arsenal

Watford flyter med

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Watford de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Det har varit en händelserik tid för Watford de senaste tre matcherna som inleddes med att besegra Aston Villa med 1-0. Nästa match blev en besvikelse efter en 4-1-förlust mot Crystal Palace. Deras senaste match, där man tog sig an Manchester United gav ett oavgjort resultat (0-0).

Arsenal fortsätter vinna

Arsenal hoppas att den goda formen håller i sig. Arsenal har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 0-1-vinst mot Wolves. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Brentford med 2-1 innan de i förra matchen besegrade Wolves med 2-1.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Arsenal ha goda chanser att vinna mot Watford.

Watford vs Arsenal Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Watford och Arsenal var en jämn tillställning där Arsenal lyckades hitta en liten 1-0-seger. Watford går in i matchen mot Arsenal med 2-1-7 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. I den föregående 10 matcher mellan Watford och Arsenal kom över 2,5 mål upp 7 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 26 poäng. Även om Watford inte kommer att ha en möjlighet att komma över Arsenal i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Arsenal, som nu ligger på plats 6 med 45 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Emile Smith Rowe när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Arsenal. Hans säsongssaldo är 9 mål just nu.

Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Watford är Emmanuel Dennis spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.