Watford vs Chelsea bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när The Blues förbereder sig för att möta Watford i Premier League. Watford är placerade på plats 16 i Premier League med 13 poäng efter 13 spelade omgångar. The Blues ligger på plats 1 i tabellen med 30 poäng efter 13 spelade matcher. Watford ligger tvåsiffrigt efter The Blues i tabellen, men att slå ligaledarna i Premier League är fortfarande mycket prestigefyllt.

Våra tips

Statistik och fakta för Watford vs Chelsea i Premier League.

  • Watford släppte in i 27 av de senaste 29 matcher;
  • Watford släppte in de senaste 23 matcherna i rad;
  • Watford släppte in de senaste 11 matcherna i rad hemma;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Watfords senaste 4 av 6 matcher.
  • Chelsea är obesegrade de senaste 7 matcherna i rad;
  • Chelsea har vunnit de senaste 4 matcherna i rad på bortaplan;
  • Chelsea är obesegrade de senaste 6 matcherna i rad på bortaplan;
  • Chelsea har vunnit i 5 av de senaste 6 matcher på bortaplan.

Form: Watford mot Chelsea

Watford flyter med

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Watford eftersom de håller sin nivå. Det är nu eller aldrig som gäller för Watford, och just nu ser det mer ut som “aldrig”. Den dåliga trenden började med en 1-0-förlust i ett möte med Arsenal, men därefter lyckades man resa och slå Manchester United med 4-1. Den segern kunde man dock inte bygga vidare på utan åkte senaste på en 4-2-förlust mot Leicester.

Chelsea fortsätter att plocka poäng.

Chelsea hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Man är obesegrad sedan en lång tid tillbaka och har den senaste tiden besegrat Leicester med 3-0 och Juventus med hela 4-0 i Champions League. Senast blev det dock bara en poäng mot Manchester United.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar The Blues ha goda chanser att vinna mot Watford.

Watford vs Chelsea Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Chelsea med sig 3 poäng därifrån i en 3-0 seger. Watford går in i matchen mot Chelsea med 1-2-7 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 9 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Watford och Chelsea. Båda lagen gör mål gav utdelning 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Tabellställningen av Premier League visar att Watford och Chelsea ligger 17 poäng och 15 platser ifrån varandra för tillfället. Chelsea kommer säkert att försöka ta alla tre poängen på onsdag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Watford är outsider i den här sammandrabbningen kommer Watford definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Watford och Chelsea kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Reece James när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Chelsea. Hans säsongssaldo är 4 mål just nu. 

Med 5 mål på de 6 senaste matcherna för Watford är Joshua King spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.