Wolves vs Burnley bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Wolves förbereder sig för att möta Burnley i Premier League. Wolves befinner sig på plats nummer 6 i Premier League med 20 poäng från sina första 13 matcher. 11 poäng bakom dem och på plats nummer 18 hittar vi Burnley som spelat 13 matcher. Även om Burnley går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla tempo i Premier League.

Våra tips

Statistik och fakta för Wolves vs Burnley i Premier League

  • Wolves har vunnit de senaste 3 matcherna i rad hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Wolves senaste 4 av 6 matcher;
  • Wolves nätade i 6 av de senaste 8 matcher;
  • Wolves släppte in i 5 av de senaste 7 matcher.
  • Burnley är obesegrade de senaste 4 matcherna i rad;
  • Burnley vann inte de senaste 7 matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Burnleys senaste 3 av 5 matcher;
  • Burnley släppte in de senaste 7 matcherna i rad på bortaplan.

Form: Wolves mot Burnley

Wolves fortsätter att plocka poäng

Wolves hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Det har varit både högt och lågt för Wolves den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Crystal Palace fick de åka hem tomhänta med en 2-0-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 1-0-vinst mot West Ham. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 0-0-match mot Norwich.

The Clarets flyter med

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Burnley eftersom de håller sin nivå. Burnley kommer till matchen med tre matcher på raken utan förlust: en vinst mot Brentford med 3-1 följt av två oavgjorda matcher mot serieledarna Chelsea samt Crystal Palace.

Eftersom Wolves både är oddsmakarnas favorit till odds 1.95 och har starkare prestationer på sistone än vad The Clarets har visat upp, verkar Wolves vara det naturliga valet.

Wolves vs Burnley Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Burnley och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 4-0. Wolves har vunnit 38%, medan Burnley har vunnit 38% av deras senaste möten i Premier League vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 3-2-3. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 3 gånger i de senaste 8 matcher mellan Wolves och Burnley. Båda lagen gör mål var ut 4 gånger i dessa 8 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 11 poäng. Även om Burnley inte kommer att ha någon att ta sig förbi Wolves i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Wolves, som nu är nummer 6 med 20 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på onsdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Hee-Chan Hwang. Han är toppskytt för Wolves, för närvarande på 4 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher. 

The Clarets kommer att hoppas att Maxwel Cornet hittar nätet igen. Han står på 5 mål den här säsongen och gjorde mål i 4 av deras 6 senaste matcher.