Watford vs Manchester United bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Manchester United förbereder sig för att möta Watford i Premier League. På plats 17 i Premier League ligger just nu Watford som samlat ihop tio poäng efter deras elva spelade matcher. Med 17 poäng befinner sig Manchester United på plats sex efter elva spelade matcher. Det är tuffa tider för både Watford och Manchester United i Premier League. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Watford vs Manchester United i Premier League.

  • Watford vann inte de senaste fyra matcherna i rad hemma;
  • Watford har förlorat i fyra av de senaste fem matcher;
  • Watford släppte in i 25 av de senaste 27 matcher;
  • Watford släppte in de senaste 21 matcherna i rad.
  • Manchester United släppte in i 14 av de senaste 16 matcher;
  • Manchester United nätade de senaste sju matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Manchester Uniteds senaste två av fyra matcher.

Form: Watford mot Manchester United

Watford fortsätter att se bleka ut

Watford tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Watford har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 5-2 mot Everton. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 1-0 mot Southampton, och lyckades inte heller plocka poäng i en 1-0 förlust mot Arsenal.

The Red Devils har problem att hitta bra resultat

Manchester United hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Man har endast mäktat med fyra poäng den senaste tiden där man tog tre mot Tottenham, följt av ett oavgjort resultat mot Atalanta i  Champions League. Senast blev det derbyförlust mot Manchester City.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. The Red Devils är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.48.

Watford vs Manchester United Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Watford mot The Red Devils var ett Premier League-möte så sent som 23 februari 2020 och vi såg då Manchester United ta en 3-0 vinst. Watford tar sig an Manchester United med 2-0-8 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. I de tio senaste matcherna mellan Watford och Manchester United var över 2,5 mål ett vinnande spel sex gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos oddsmakarna fem gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen sju poäng. Även om Watford inte kommer att ha en möjlighet att komma över Manchester United i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Manchester United, som nu ligger på sjätteplats med 17 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Ismaila Sarr. Han är toppskytt för Watford, för närvarande på fyra mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i en av deras sex senaste matcher. 

Manchester United kommer att hoppas att Cristiano Ronaldo hittar nätet igen. Han har gjort fyra mål på de senaste fem matcherna.