Watford vs Tottenham bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Tottenham förbereder sig för att möta Watford i Premier League. Watford har för närvarande plats 17 i tabellen med 13 poäng efter 16 spelade matcher. Med 16 omgångar bakom sig har Spurs lyckats samla ihop 29 poäng och ligger på plats 5 i Premier League. 5 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Watford. De skulle dock kunna skrälla mot Spurs.

Våra tips

Statistik och fakta för Watford vs Tottenham i Premier League

 • Watford har släppt in i de senaste 15 matcherna i rad
 • I de senaste 5 matcherna i rad Watford har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Watford har förlorade 8 av 10 av deras senaste matcher
 • Watford har inte vunnit 10 av 12 av deras senaste matcher
 • Watford har gjort mål i de senaste 5 matcherna i rad
 • Tottenham Hotspur har inte förlorat 8 av 10 av deras senaste matcher
 • Tottenham Hotspur har gjort mål i 7 av de senaste 8 matcherna
 • Watford har inte vunnit 13 av de 14 senaste matcherna mot Tottenham Hotspur
 • I de senaste 7 Watfords matcher mot Tottenham Hotspur var antalet av mål under 3.5
 • Watford har släppt in i 11 av de senaste 12 matcherna mot Tottenham Hotspur
 • I 4 av de senaste 5 hemmamatcherna Watford har spelat mot Tottenham Hotspur har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 3 Watfords matcher mot Tottenham Hotspur var antalet av mål under 2.5

Form: Watford mot Tottenham

Watford har hamnat på hal is igen

Watford hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Watford har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-1 mot Chelsea, innan Manchester City besegrade dem med 3-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Brentford tog hem en seger med 2-1.

Svårslagna The Lilywhites

The Lilywhites hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Man kommer till matchen med fem raka utan förlust där fyra varit segrar. Man spelade dock oavgjort mot Liverpool innan man besegrade West Ham och Crystal Palace.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Watford är det självklart att satsa på The Lilywhites till odds 1.75.

Watford vs Tottenham Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Watford och Tottenham var en jämn tillställning där The Lilywhites lyckades hitta en liten 1-0-seger. Watford har vunnit 10%, medan The Lilywhites har vunnit 60% av deras senaste möten i Premier League vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-3-6. 4 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Watford och Tottenham blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Watford och Tottenham för närvarande i 16 poäng och 12 placeringar. Tottenham kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Watford på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Watford är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Watford och Tottenham kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Heung-Min Son när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 4 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Tottenham. Hans säsongssaldo är 8 mål just nu. 

Med 4 mål på de 6 senaste matcherna för Watford är Emmanuel Dennis spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.