Wolves vs Aston Villa: Bästa oddsen och matchtipsen

Både Wolves och Aston Villa kommer att försöka åtminstone behålla men också förbättra sin position i Premier League. Lagen möts i vad som just nu är en kamp i mitten av tabellen i Premier League. På plats nummer 8 i Premier League har Wolves spelat ihop 46 poäng efter 30 matcher. Med 36 poäng befinner sig Aston Villa på plats 9 i tabellen med 30 spelade matcher. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Wolves. De skulle dock kunna skrälla mot Aston Villa.

Våra tips

Statistik och fakta för Wolves vs Aston Villa i Premier League

  • Wolves har släppt in i 6 av de senaste 7 hemmamatcherna
  • Wolves har gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna
  • Aston Villa har gjort mål i 4 av de senaste 5 matcherna
  • I 4 av de senaste 5 hemmamatcherna Wolves har spelat mot Aston Villa har båda lagen gjort mål
  • I 7 av de senaste 9 av Wolves matcher mot Aston Villa var antalet mål under 3.5
  • Wolves har släppt in i de senaste 6 hemmamatcherna mot Aston Villa i rad
  • I 3 av de senaste 4 av Wolves matcher mot Aston Villa var antalet mål under 1.5
  • Wolves har inte vunnit 5 av de 6 senaste hemmamatcherna mot Aston Villa

Form: Wolves mot Aston Villa

Wolves hoppas få stopp på lidandet

Wolves tar sig an denna matchen med en förlust i ryggen. I sina tre senaste matcher vann Wolves först mot Watford med 4-0 innan segertåget fortsatte mot Everton som gav slutresultatet 1-0. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Leeds med 3-2 och därmed bröt sin vinnartrend.

Aston Villa hoppas kunna vända trenden

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Aston Villa som hållit sin nivå. Aston Villa har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 3-0 mot Leeds. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 2-1 mot West Ham, och lyckades inte heller plocka poäng i en 1-0 förlust mot Arsenal.

Det ser ut som en jämn match, men Aston Villa verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Wolves.

Wolves vs Aston Villa Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Wolves mot Aston Villa var ett Premier League-möte så sent som 16 oktober 2021 och vi såg då Wolves ta en 3-2 vinst. Wolves går in i matchen mot Aston Villa med 4-3-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 5 gånger i de senaste 10 matcher mellan Wolves och Aston Villa. Båda lagen gör mål gav utdelning 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Enligt Premier League tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande 10 poäng och 1 platser. Den här omgången 31 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Wolves och Aston Villa slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning kommande lördag.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Conor Coady en av spelarna från Wolves som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Aston Villa Philippe Coutinho på listan över 2 mål den senaste tiden, men förväntas göra fler mål.