Wolves vs Southampton bästa odds och matchtips

Wolves välkomnar The Saints för en match i Premier League på Molineux Stadium på lördag. Efter 19 spelade matcher är Wolves rankade som nummer 8 i Premier League med 28 poäng. Det ger en skillnad på 7 poäng till Southampton, som ligger på plats 14 i tabellen med 21 poäng. Eftersom Wolves går in i matchen som underdogs kommer de att vara väldigt sugna att skrälla och ta poäng mot Southampton.

Våra tips

Statistik och fakta för Wolves vs Southampton i Premier League

 • Wolves har inte förlorat 6 av 8 av deras senaste matcher
 • Wolves har inte släppt in in i 6 av de senaste 8 matcherna
 • Wolves har inte vunnit 5 av 7 av deras senaste matcher
 • Wolves har inte gjort mål i de senaste 3 hemmamatcherna i rad
 • Southampton gjorde mål i 12 av de senaste 14 matcherna
 • I 5 av de senaste 6 matcherna Southampton har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Southampton har släppt in i de senaste 8 matcherna i rad
 • Southampton har inte vunnit 7 av 8 av deras senaste matcher
 • Southampton har inte förlorat 5 av 6 av deras senaste matcher
 • I 5 av de senaste 6 matcherna Wolves har spelat mot Southampton har båda lagen gjort mål
 • Wolves hgjorde mål i de senaste 8 matcherna mot Southampton i rad
 • Wolves har inte förlorat de senaste 5 matcherna mot Southampton i rad
 • I de senaste 3 Wolves hemmamatcher mot Southampton var antalet av mål under 2.5
 • I de senaste 3 Wolves hemmamatcher mot Southampton var antalet av mål under 3.5

Form: Wolves mot Southampton

Wolves fortsätter trumma på

Wolves hoppas att den goda formen håller i sig. Wolves ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter ett riktigt bra resultat de senaste tre matcherna då man samlade på sig sju poäng. De spelade först lika med (0-0) mot Chelsea, innan de besegrade Manchester United med 1-0 och sedan Sheffield United med 3-0.

Southampton är inne i ett bra flow

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av The Saints de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Man kommer till matchen med fyra raka utan förlust och har den senaste tiden besegrat West Ham, följt av ett oavgjort resultat mot Tottenham. Senast blev det seger mot Swansea.

Eftersom Wolves både är bookmakarnas favorit till odds 2.22 och har starkare prestationer på sistone än vad The Saints har visat upp, verkar Wolves vara det naturliga valet.

Wolves vs Southampton Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Wolves mot The Saints var ett Premier League-möte så sent som 26 september 2021 och vi såg då Wolves ta en 1-0-vinst. Wolves tar sig an Southampton med 4-2-3 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. 4 gånger i de senaste 9 matcherna mellan Wolves och Southampton blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 6 gånger i dessa 9 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 7 poäng. Även om Southampton inte kommer att ha någon att ta sig förbi Wolves i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Wolves, som nu är nummer 8 med 28 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Joao Moutinho en av spelarna från Wolves som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Southampton James Ward-Prowse på listan över 3 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.