• GIF Sundsvall har släppt in i 16 av de senaste 18 bortamatcherna i Superettan
  • GIF Sundsvall har inte vunnit 12 av sina senaste 14 bortamatcher i Superettan
  • GIF Sundsvall har förlorat 5 av sina senaste 6 bortamatcher

Utsiktens BK vs GIF Sundsvall H2H

Utsiktens BK åkte på en smäll när GIF Sundsvall plockade ner dem med 1-0 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 5-0-seger. Utsiktens BK går in i matchen mot GIF Sundsvall med 1-0-1 i ryggen från deras senaste två möten. En win-rate på 50% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi.

Över 2.5 mål gjordes i fyra av Utsiktens BK’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 0.6 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de ett mål under den här perioden.

Utsiktens BK vs GIF Sundsvall Preview

Utsiktens BK form

Utsiktens BK ser ut att vara i bra form inför deras kommande match, då de är obesegrade. De började med att slå Örgryte med en 1-2-seger, innan en 0-0 kryss följdes mot Gefle. Deras senaste match slutade med 1-1 oavgjort resultat i en tuff match mot Helsingborg. Utsiktens BK klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Utsiktens BK:s stadion i Superettan. De spelade oavgjort i fyra och förlorade en av dessa matcher, där de nätade fem och släppte in fem mål.

GIF Sundsvall form

Resultaten har varit upp och ner för GIF Sundsvall, som vann mot Östersund med 1-0. Det följdes upp med en tung förlust med 2-0 mot Degerfors och nu senast en 3-1-vinst mot Skövde AIK. GIF Sundsvall har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Superettan. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in 13 mål och gjorde fem.

Nuvarande tabellen i Superettan

Utsiktens BK tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fem och åkte på två förluster under den här perioden. GIF Sundsvall vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade sju. Utsiktens BK känner sig nog optimistiska till att göra mål kommande lördag mot GIF Sundsvall som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig fyra hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Utsiktens BK har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. GIF Sundsvall har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Eftersom Superettan-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för Utsiktens BK och GIF Sundsvall den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.